En forening i Hornslet IF

Kom og vær med

Vi hygger os og har et godt sammenhold

Læs mere

Bliv medlem af Petanque

Kontakt os - se telefonnumre under bestyrelse.

Læs mere

Bliv frivillig

Vi har altid brug for hænder, der kan hjælpe i klubben. Aktiviterne bliver flere og flere.

Læs mere

Stævner

Her kan du læse om de stævner vi deltager på, og hvordan man melder sig til

Læs mere

NYHEDER

NYHEDER

NYT: Vi har i bestyrelse fået flere henvendelser fra flere af Petanqueklubbens medlemmer, som har informationer eller ideer som de ønsker udbredt til klubbens øvrige medlemmer. Til dette formål er der nu oprettet en rubrik på vores hjemmeside – MEDLEM OG MEDLEM IMELLEM. Har du et indlæg/kommentar til rubrikken kan du aflever dette til Allan […]

MEDLEM OG MEDLEM IMELLEM

MEDLEM OG MEDLEM IMELLEM

Har du informationer, ideer eller andre indfald, som du ønsker at indvie andre medlemmer af Petanque klubben i , så er her rubriken. Indlæg kan afleveres til Allan B. som vil lægge dem ind på hjemmesiden, således at de kan blive læst og kommenteret af Petanque klubbens øvrige medlemmer.

Onsdag d. 3/8 2016 Rosenholmmester...

Onsdag d. 3/8  2016   Rosenholmmesterskaberne i Lime kl. 18.00  –  doubler

Ugens kamp sponsor

Ugens kamp sponsor

Så er vi klar til ny sæson

Så er vi klar til ny sæson

 

Hornslet IF petanque

HIF har haft Petanque afdeling siden 1999, hvor Rosenholm Petanque Club meldte sig ind i HIF og dermed ophørte som en selvstændig klub. Klubben blev startet allerede i 1986, som en af de første klubber nord for Århus. Initiativtagerne var afdelingens nuværende formand og kasserer. Klubben spillede på arealer rundt omkring i Hornslet. Mest på parkeringsarealer med grusbelægning, en tid ved møbelfabrikken på Eskerodvej, derpå ved rensningsanlægget på Engvej og en periode ved fjernvarmecentralen. En god plads var grusbanen, der hvor hal 2 nu ligger, men denne bane måtte opgives i forbindelse med opførelsen af hal 2. Klubben fik da sit blivende sted på grusbanerne ved Stadionvej og vi kunne i 1999 indvi klubhuset og de nye baner. I 1986 måtte medlemmerne køre langt for at møde spillere fra andre klubber. Modspillerne fandt vi bl.a. i Århus, hvor der blev spillet i Mindeparken og på grusbanen ved Ridehuset. Siden blev petanquespillet uhyre populært og nye klubber opstod snart i hver by og sogn.