Livskvalitet

22 børn har overskredet grænser, fået oplevelser for livet, gjort ting de ikke troede de kunne, fået sved på panden, leget, hoppet, danset og ikke mindst, fået positive oplevelser med idræt.

Vores træningstøj

Blandt trænerne og initiativtagerne er filosofien klar, man skal bære trøjen med stolthed. Vi er et hold, hvilket betyder vi også allesammen skal have ens tøj på, da vi sveder for samme sag.

Bestyrelse

Vi har samlet en bestyrelse for de 3 områder Kropamok, BMX og Esport.

Er KropAmok noget for dig?

Mød op til vores træning, tirsdage kl. 17-18 i Hal 2.

Så er Vintersport 2023  klar til tilmelding

Skynd dig at få en plads

Store og små

Vi trænere tror på, at man kan finde ud af alt, så længe man har gåpåmod. På KropAmok handler det ikke om at være den bedste eller nødvendigvis udføre alle øvelserne til perfektion. Idræt er megasvært og kræver mange ressourcer. Vi gør vores bedste og prøver det hele.

Lige og skrå

Tilbuddet er særligt henvendt til og tilrettelagt efter børn med kognitive udfordringer samt andre vanskeligheder der gør, at nuværende idrætstilbud af mange årsager ikke er aktuelle for barnet.

Hoppe og gå

Ja, du må gerne have din mor eller far med, hvis det giver en tryghed i aktiviteterne. Er der ikke behov for mor eller far i timerne på KropAmok, så sender vi dem gerne hjem, mens vi har det sjovt. Mor og/eller far må også gerne vente i cafeteriet.

Sidde og stå

Yoga har vi haft utrolig stor succes med, selvom børnene synes det er kedeligt inden de skal i gang, så skabes er nogle helt unikke rammer for en ro, som sænker sig som et tæppe over børnene.

834

Glade timer

63

Pizzamøder

467

Træninger

10

Juleafslutninger

34

Teamsmøder

Er du klar til at deltage?

Kom og bliv en del af sammenholdet