Motion – Køb abonnement

Sådan køber du abonnement gennem Sport Solution.

OBS, læs dette før du køber dit abonnement!

For at blive medlem i Hornslet IF Fitness & Motion, og dermed få adgang til at booke dig på hold, skal du købe et abonnement igennem Sport Solution.

Når du køber et abonnement, vil den første betaling/transaktion dække betaling af oprettelsesgebyr og medlemskort på 99 kr. plus beløbet for de resterende dage i måneden, hvor du køber dit abonnement.

Næste gang du skal betale abonnement er den 1. i næste måned, hvor du betaler en transaktion på det fulde beløb af det abonnement du har valgt. Bemærk, at du har løbende mdr. + 1 mdr. opsigelsesfrist på alle abonnementer med løbende betaling.

Dit medlemskab bliver oprettet i Sport Solution, og dine betalinger bliver trukket via DIBS.

Bliv medlem i Hornslet IF Fitness & Motion

 Fri træning + hold abonnement

  • 1 måned 199 kr. ( mindste binding er 3 måneder)
  • 3 måneder 575 kr.
  • 6 måneder 1.095 kr.
  • 12 måneder 2.000 kr.

Du kan træne i centeret i hele åbningstiden og deltage på alle hold.

Formiddagstræning + hold abonnement, hverdag

  • 1 måned 125 kr. ( mindste binding er 3 måneder)
  • 3 måneder 360 kr.
  • 6 måneder 680 kr.
  • 12 måneder 1250 kr.

Du kan træne i centeret og deltage på hold fra kl. 05.00-14.00 mandag til fredag.

Klippekort, gælder kun til holdtræning

Du kan vælge at købe et klippekort, det koster 400 kr. (ubrugte klip refunderes ikke). Der udleveres ikke nøglekort ved køb af klippekort.

Et klippekort indeholder 10 klip.

En holdtræning koster et klip.

Gæst – MobilePay

En gæst kan træne i centeret uden at være medlem, hvis vedkommende følges med en anden person der er medlem. Det koster 40 kr. som betales ved ankomst til MobilePay 40332 (HIF Motion) – skriv fitnesscenter.

Hvert medlem kan medbringe en gæst.

Aldersgrænse

Året hvor du fylder 14 år, kan du købe abonnement til centeret og bruge centeret samme med en voksen. Det er den voksne der har ansvaret for brugen af udstyr og maskiner.

Året hvor du fylder 15 år, må du træne i centeret alene. Du må også træne på vores hold, fra det år du fylder 15 år, dog gælder aldersgrænse på specialhold som skrevet under disse.

Booking og afmelding

Ved deltagelse på hold skal du booke i kalenderen i Sport Solution for hver uge du vil deltage – der kan bookes for flere uger af gangen (dog max 4 uger frem).

Husk at afmelde dig holdet, hvis du ikke kan deltage – så der bliver plads til alle. Afmeldelse SKAL ske senest 2 timer før holdstart, ellers hæfter du for pladsen. Der trækkes et gebyr på 40 kr., eller et klip, pr. gang du glemmer at afmelde.

Adgang

Du vil ved indmeldelse få udleveret et nøglekort, dette skal du bruge HVER gang du ankommer til centeret og du må KUN lukke dig selv ind.

Efter indmeldelse kan du afhente dit kort i centeret (tidligst dagen efter) hos Centerleder Karsten Nissen i dagtimer, eller i cafeén i Hornslet Hallen i aftentimerne.

Bemærk: Der er videoovervågning, overtrædelse af vores regler vil medføre bortvisning.