Håndbold – Hold og tilmelding

Klik på “Info” for at læse mere om det enkelte hold.

Tilmelding til sæson 2023-24

Træning i sæsonen kører til og med uge 14.

Husk, at det altid er muligt at prøve af, om håndbold er noget for dig. Mød op til prøvetræning, eller kontakt trænere eller bestyrelse for at høre mere.

Krav om aktivitetsdeltagelse

De sidste par år har vi desværre oplevet, at det har været svært at få nok forældre og spillere til at investere den tid, som vi som forening har brug for, for at foreningen kan skaffe penge til arrangementer, ture og fælles oplevelser. Det nytter ikke, at det altid er “Tordenskjolds soldater” der møder op.

Fra sæsonen 2021-22 og fremad vil HIF Håndbold derfor, som led i at sikre nok frivillige hænder, stille krav til vores medlemmer om at deltage i mindst en aktivitet pr. sæson. Eksempler på aktiviteter kan f.eks være:

  • uddeling af HIF Bladet
  • strandrensning
  • salg af julekalender
  • omdeling af tryksager
  • salg af drikkevarer eller lignende ved sociale arrangementer.

Bemærk: Opgaver i normal holdaktivitet som kørsel, tøjvask, frugtordning, dommerbord mv. tæller ikke som en aktivitet og det vil fortsat være trænerne der udstikker disse opgaver.

Som udgangspunkt spiller man på hold, med baggrund i det årstal man er født i. Kontakt trænerne ved tvivlsspørgsmål.

Soldal Cup 2024 for for U9P, U11P, U11D, U13D og U15P

I starten af april har spillerne på holdene U9 Piger, U11 Piger, U11 Drenge, U13 Drenge og U15 Piger mulighed for at deltage i afslutningsstævnet Soldal Cup 2024.

Læs mere og tilmeld herunder!

Sommertræning – alle hold

Nogle af vores søde trænere har tilbudt at køre sommertræning – spørg dem, hvis du er i tvivl om dit hold træner op til sommerferien.

Læs mere og tilmeld herunder!

Børn

Ungdom

Seniorer