E-TECHNOLOGY

Vores nyeste tilbud i den digitale verden.

Et hold hvor vi kombinerer leg med programmering og bevægelse. Vi skal lære at programmerer og styre forskellige enheder.

Vi tager udgangspunkt i Arduino’s klassesæt og vil arbejde med programmering gennem leg og senere ved at forstå koden. Vi starter med grundforløbet og vi så senere tilbyde udvidet afhængig af de niveauer de forskellige befinder sig på.

Vi vil lege med robotter, robotarme, transportbånd, intelligente transportenheder, AI, droner og meget mere. Så en perfekt legeplads for dem der ønsker at arbejde udvikling.

Samtidig vil vi i pauserne arbejde med bevægelse, så vi også får styrket vores motorik og glæde ved at bevæge os. Dette sker i samarbejde med DIF der har stillet øvelser til rådighed. Det første hold vil være hver torsdag fra klokken 16-18 i pavillonerne bag hal 2 ved Hornslet Hallen. Tilmelding sker via hjemmesiden under Esport og tilmelding.

HUSK, at alle har ret til sammenhold – så er der nogle der har specifikke behov eller forespørgsler om muligheden for at deltage – så tag fat i mig på mmj@houseweb.dk. Det her kan også være en mulighed for at lære jeres nye klassekammerater fra Ukraine bedre at kende. Så hjælp dem med at kontakte mig, hvis de gerne vil være med.

Er det ikke nu du skal være en del af foreningslivet? Vi er klar til at byde dig velkommen til dette nye tilbud, hvor vi programmerer forskellige enheder og samtidig opbygger et fællesskab.