En forening i Hornslet IF

Stævner

Jan LIndblad folt nr. 2 ved JM +45
Jan Lindblad fik en flot 2. plads ved forårets
JM for veteraner i gruppen +45 år.
efter en solid indsats i finalen
mod 2. divisionsspilleren Scott M. Allister
måtte han bøje sig 2-6  3-6 Tillykke til Jan
med den flotte placering.

Bjørn de Place deltog også.han blev slået i
semifinalen af samme
Scott.

Serie 2 holdet får suveræn sejr
6-0 vandt serie2 holdet i deres sidste kamp før sommerpausen. Alle kampe blev vundet i 2 sæt!

holdet bestod af:
1. Herresingle. Frederik Thayssen
2. Herresingle.  Rasmus Langballe
3. Herresingle. Svend Petersson
4. Herresingle. Gunnar

1 herredouble. Frederik og Rasmus
2. Herredouble. Jørgen Hinge og Søren Krabbe

bjørn de Place. – begejstret tilskuer

Første turneringskampe
Nederlag til både serie 1 og 2
 

Både serie 1 og 2 fik som ventet en hård start i 1 runde.Begge hold tabte 1-5. Men spillet gav for begge holds vedkommende håb om En del flere points i løbet af sæsonen.

Serie 1 holdets eneste sejr stod Rasmus Langballe og Claus Thyrre for i 2. Herredouble. 1. Herredoublen tabte Jan Lindblad og Bjørn de Place i 2 sæt. I singlerne tabte alle 4 deres kampe. Tættest på sejr var Claus Thyrre, som var i match tiebreak.

På serie 2. Stod Svend Petterson for eneste sejr i 3. Herresingle. Med på holdet var desuden Anders Mogensen, Gunnar, og Søren Hornbæk.De nye flotte spilletrøjer sponsoreret af Hornslet autoværksted fik også debut. Stor tak til SØREN ERIKSEN for dette sponsorat.

 

På turneringsspillenes vegne

 

Bjørn de Place

 

 

Sommerturnering i Århus
 Jørgen Hinge er arrangør for denne turnering. Det kunne være sjovt, hvis vi kunne samles en flok til turneringen. Vh Bjørn

Sommerturnering: MARSELIS TENNIS-CUP

Den 24-27 Juli afholder Aarhus 1900 tennis-turnering på klubbens anlæg på Grønnevej (ved Atletion). Turneringen er åben for alle tennis-spillere over 18 år med et niveau fra motionist til turneringsspiller (op til jyllandsserie). Der spilles i puljer, således at alle kommer til at spille minimum 3 kampe.

Der spilles både single- og doublerækker, og rækkerne er endvidere niveauopdelt, så alle kan være med!!!

Du kan læse mere om turneringen og tilmelde dig på Århus 1900’s hjemmeside: www.1900tennis.dk. Der ligger også foldere i klubhuset.

NB! Parallelt med denne turnering afvikles en ITF Future turnering på anlægget, så der bliver masser af god tennis at se på!!!

Nederlag til serieholde – sejr til veteranhold
Både serie 1 og 2 holdet led nederlag i weekenden.

Serie 2 holdet tabte 5-1  på udebane til et stærkt AGF hold. Eneste sejr stod Anders Mogensen og Jørgen Hinge for i 2. Herredouble.
Med på holdet var Iøvrigt Søren Hornbæk, Svend Petersson og debutanten Lars Tækker, som fik meget ros for en stærk indsats.

Serie 1. Holdet var ligeledes oppe mod AGF og tabte 2-4. Sejrene stod Jan Lindblad for i 3. Herresingle, efter en virkelig god indsats, samt i 2. Herredouble med Jan Lindblad og Rasmus Langballe. Med på holdet var også Frederik Thayssen og Bjørn de Place

veteranholdet fejrede en 5-1 sejr over Ndr. Sundby.
Jørgen Hinge og Sysser lagde ud med overbevisende sejr i mixdouble, Jan Lindblad og Claus Thyrre skulle hele vejen med en spændende og tæt match tiebreak for at vinde i herredoublen.
Bjørn de Place, Claus Thyrre, og Jan Lindblad sejrede i hver deres singler, mens Sysser var tæt på i damesingle, men måtte bøje sig.
Lidt pudsigt at det positive hold fra Ndr. Sundby bestod af 2 Vietnamesere, en Rumæner og en Ålborgenser. Vi blev introduceret for en “springserv”. Aldrig set før i Hornslet!

på turneringsspillernes vegne
Bjørn de Place

Veteranholdet. +40 flot indsats i 1. Hjemmekamp
Veteran +40

JTU har ændret lidt på turneringsformen i år, så Miniveteranholdet har ændret status til Veteran +40. Vi har spillet to kampe i fåråret og skal spille to mere efter sommerferien.

Første kamp ude mod Århus 1900 var utroligt lige og endte 3-3 efter adskillige match-tie-breaks. De tre sejre blev hentet i hus af Sysser i DS, Claus T. i 1. HS og Jan/Jørgen i HD. Claus vandt i suveræn stil 60 60, mens de to øvrige sejre var med mindst mulig margin…10-8 i match-ti-break.

Anden kamp var hjemme mod Nørresundby, der stille med et meget internationalt hold: Pigen var fra Bulgarien, to brødre fra Vietnam og så en indfødt Nørresundby-bo. Herlige mennesker, der spillede go’ tennis, og der var en super stemning på anlægget hele eftermiddagen. Vi stillede med et stærkt hold og vandt en komfortabel – men bestemt ikke nem – 5-1 sejr:

Sysser (DS): 26 57

Bjørn (1HS): 76(2) 75

Claus (2HS): 62 62

Jan (3HS): 64 63

Claus/Jan: 64 57 (11-9)

Sysser/Jørgen: 63 62

Så er der velfortjent sommerferie til veteranerne.
Jørgen Hinge

1. Serie slider sig til uafgjort mod Skanderborg
Lidt af en skæbnekamp eftersom de første 2 kampe var endt med nederlag. Trods afbud fra 2-3 af holdets normale spillere, ydede. Alle en stærk og engageret indsats.
værd at nævne er, at Holdene nu er blevet klædt endnu bedre på, idet Søren Hornbæks tømrerfirma har sponsoret flotte tennisshorts til alle. Stor tak til Søren for denne gestus

holdet bestod af.
1. Single Bjørn de Place
2. Single Jan Lindblad
3. Single Søren Hornbæk
4. Single Anders Mogensen

1. Herredouble med Jan Lindblad fik sejr med 10-8 i match tiebreak.
2. Herredouble tabte 2-6. Og 3-6.

bjørn tabte 9-11 i match tiebreak
Jan vandt 10-8 i match tiebreak
Søren viste storspil i sin sejr i 2 sæt
Anders var lige ved i nederlag i 2 tætte sæt.

sommeferie – husk ingen skader, ingen bukser, hvis I bliver skadet!
Bjørn

Hornslet IF tennis

Hornslet IF tennis er en klub drevet af frivillige trænere og ledere. Vi sigter altid efter at give den enkelte spiller optimale vilkår for træning, udvikling og kammerat- skab. Gennem bredden - skaber vi eliten.