En forening i Hornslet IF

Offentlig adgang

 Svømmehallen er desværre blevet lukket pga de nye Corona-restriktioner. Indtil videre til d. 3/1-2021.

 

INDEN DU BENYTTER SVØMMEHALLEN SKAL DU HAVE LÆST DE NYE RETNINGSLINJER.

OMKLÆDNINGSRUMMET SKAL VÆRE FORLADT SENEST 15 MIN EFTER SVØMMEHALLEN LUKKER 

 

Kære Alle svømmere

Lige en lille orientering ang. opstart af svømning i Hornslet svømmeklub, efter de nye retningslinjer er kommet.

Retningslinjerne skal overholdes, ellers risikere vi at blive lukket ned til Corona- pandemien er ovre.

Vi i bestyrelsen, har derfor udarbejdet et arbejdsredskab for at undgå smittefare mest muligt.

Der vil være sprit til at spritte hænder i ved ankomst til svømmehallen.

1. Der SKAL bæres mundbind af alle fra 12 år og op, når de kommer ind på svømmehals gangen, dvs. når man kommer ind udefra legepladsen, SKAL man have det på.

Hvis der er en voksen tilstede på svømmehals gangen, er forsamlingsforbuddet på 10 personer gældende, ellers er det 50 personer.

2. ” Kys og god svømmetur” zonen, der tidligere var på svømmehals gangen er nu flyttet udenfor. Hvis der er forældre til andre end små leg og lær svømmer, der går ind, tæller de med i antal af personer i forsamlingsforbuddet, dvs at så falder forsamlingsforbuddet til 10 personer, uanset alder. Så går dit barn i vuggestue eller er lille i børnehave, må man gerne hjælpe det i omklædningsrummet. Derefter skal I så vidt det er muligt, sende barnet ind i svømmehallen og vi som voksne, skal nok hjælpe dem med bælte og vinger her. Efter træning bliver de igen fulgt til omklædningsrummet, og leg og lær forældre kan her tage over med at hjælpe dem i tøjet.

3. Der må max være 15 personer i omklædningsrummet af gangen, omklædning kan være en udfordring, bænken vil være opdelt i 2, det første hold vil skulle bruge den ene side af bænken og det næste hold den anden side af bænken, træner og hjælpetræner vil forsøge at guide så godt det er muligt, og hjælpe børnene på rette vej.

Bestyrelsen anbefaler at alle har en pose med til at have sit tøj i, og så hænge den op på knagerækken. Det frarådes at skabene bruges, gør de dette, skal man sørge for at de sprittes af efter brug. (sprit kan lånes af træner/livredder)

4. Baderummet må der max være 8 personer i af gangen, det bliver en udfordring når man skal hjem fra svømning, det er derfor anbefalet fra flere steder, at alle tager hjem og bader efter svømning. Vi kan ikke som andre sportsgrene lukke omklædningsrummet helt, så vi må gøre det delvist.

5. Gangen mellem omklædningsrum og svømmehal må der max være 6 personer.

6. Der må max opholde sig 50 personer inde i svømmehallen af gangen. Bassinet vil være opdelt i 2 til offentlig åben og mandags svømning ( se pkt. 13)

Antallet af svømmer i hver bassin del, afhænger af gæster over 21. Der må max være 9 i den bassindel der er 1 over 21 i, hvis alle er under 21, må der være 24 svømmer. Der kan således godt være ex 9 på det dybe og 24 på det lave.

7. Medbring gerne dit eget bælte og vinger hvis du har brug for dette.

8. Det vil ikke være muligt at få de store plader, svømmefødder og legesager ud i vandet til offentlig åben.

9. Hvis det ikke kan undgås at komme ind i svømmehallen som tilskuer ( leg og lær ), må der KUN komme 1 voksen ind pr familie, de skal sidde på stolene eller der hvor træner henviser dem til. Der skal være min 1 m. afstand til hinanden og man skal bære mundbind under hele opholdet.

Alle andre der ønsker at se børnene svømme må stille sig udenfor de store glasvinduer, ved svømmehallen. Det er IKKE længere muligt at vente på børnene på svømmehalsgangen, når de skal hentes, eller svømmer.

10. Ved henvendelse til personale i svømmehallen skal der bæres mundbind. ( dog ikke hvis du kommer som svømmer, og skal betale for offentlig svømning)

11. Undervisningen vil være forsøgt tilrettelagt så der er mindst mulig kontakt til børnene, det vil dog ikke helt kunne undgås.

12. Der kan forsat købes svømmebriller og badehætter, og som noget nyt også vinger ( så længe lager haves). Det er dog via mobilepay og kun ved sms henvendelse til formanden Elisabeth på mobil 20997007 ( hvis du kommer til offentlig åben, kan det stadig gøres hos livredderen i den ende man vælger at svømme)

13. Bassinet vil være delt op på midten til offentlig åben, det giver et lidt større råderum med hensyn til antal gæster. Man kan kun vælge en ende at være i pr gang man er til svømning ( offentlig åben) – her skal man blive til man går hjem. Hvis du skal svømme på det dybe skal du altid gå højre om bassinet, skal du svømme på det lave skal du gå venstre om bassinet ( når man kommer ) modsat når du går hjem.

Undgå ansigt til ansigt kontakt med dem du passere i svømmehallen.

Der er bælter og vinger hos livredderne, så det skal man ikke selv hente.

14. Vi anmoder om at man følger statens anbefalinger generelt. Der hænger plakater i svømmehallen med retningslinjerne.

MVH

HIF-Svømning Bestyrelse.

Offentlig åben er fra 1. Februar 2017  kontantløs.

Alle der kommer i svømmehallen skal i helst betale med MobilePay. Hvis der kommer børn/voksne i svømmehallen der ikke har MobilePay, kan der betales hjemmefra. Er der betalt hjemmefra skal man henvende sig til livredderen ved kassen og oplyse navn på betaler.

HUSK: når der betales skal der i kommentar feltet stå ” offentlig åben” ved billet køb og ” Klippekort voksen“eller “Klippekort barn“, ved køb af klippekort

MobilePay nr: 73641 (HIF Svømning)

HUSK det er muligt at købe svømmebriller, badehætter og svømmemærker i den offentlige åbningstid. Prisen kan ses i svømmehallen eller på siden “salg i svømmehallen”.

Åbnings tider:
Fredag 19.00 – 20.00 For Alle
Lørdag 12.00 – 13.00 Motion Svømning med banetov
13.00 – 15.30 For Alle
Søndag 08.30 – 09.30 Motion Svømning med banetov
09.30 – 12.30 For Alle

 

Priser:
Alder 0 – 14 År Kr. 25,-
Alder 15 – ? År Kr. 30,-

 

10 Turs kort:
Alder 0 – 14 År Kr. 200,-
Alder 15 – ? År Kr. 250,-

Lukket følgende dage:

2020:

Svømmehallen følger skolens ferieplan.

Klik her for at se Skolens lukkedage

eller kopier link:

https://www.syddjurs.dk/borger/skoler-og-uddannelse/folkeskoler/ferieplaner