En forening i Hornslet IF

Nyheder

SVØMMEHALLEN ER LUKKET PGA TEKNISKE PROBLEMER. SÅ SVØMNING ER FOR NU AFLYST I 43, HOLD ØJE MED HJEMMESIDEN, VI ÅBNER OP SÅ SNART DET ER MULIGT. ( MÅSKE ALLEREDE I SLUTNINGEN AF UGE 43)

PGA DE SKÆRPEDE FORHOLD DER ER I ØJEBLIKKET, ER DET IKKE TILLADT FOR FORÆLDRE TIL ANDRE END LEG OG LÆR SVØMMER AT OPHOLDE SIG I SVØMMEHALLEN. DER HENVISE TIL AT FORÆLDRE OG ANDRE KAN KIGGE IND AF VINDUERNE ELLER OPHOLDE SIG PÅ GANGEN.

 

OBS AT DER ER ÆNDRINGER I REGLERNE, LÆS DEM GERNE IGEN.

Lige en lille orientering ang. opstart af svømning i Hornslet svømmeklub.

Der er efter Corona nedlukningen, nogle retningslinjer der skal overholdes. Vi i bestyrelsen, har derfor udarbejdet et arbejdsredskab for at undgå smittefare mest muligt.

Der vil være sprit til at spritte hænder i ved ankomst til svømmehallen.

1. Vi har lavet en ” kys og farvel” zone på svømmehallens gang, denne er ved dørene ind til omklædningsrummene. Leg og lær svømmer er dog undtaget af denne regel, da de ofte er så små at de ikke kan klare sig selv i omklædningsrummet.

2. Der må max være 20 personer i omklædningsrummet af gangen, omklædning kan være en udfordring, bænken vil være opdelt i 2, det første hold vil skulle bruge den ene side af bænken og det næste hold den anden side af bænken, træner og hjælpetræner vil forsøge at guide så godt det er muligt, og hjælpe børnene på rette vej.

Bestyrelsen anbefaler at alle børn har en pose med til at have sit tøj i, og så hænge den op på knagerækken.

3. Baderummet må der max være 8 personer i af gangen, det bliver en udfordring når man skal hjem fra svømning, det er derfor anbefalet fra flere steder, at alle tager hjem og bader efter svømning. Vi kan ikke som andre sportsgrene lukke omklædningsrummet helt, så vi må gøre det delvist.

4. Der må max opholde sig 50 personer inde i svømmehallen af gangen.

5. Medbring gerne dit eget bælte, vinger, svømmeplade og evt pull-bouy ( konkurrence svømmer), hvis du har brug for dette. Der vil være begrænset af disse materialer pga aftørring, inden de næste skal bruge det.

Det vil ikke være muligt at få de store plader, svømmefødder og legesager ud i vandet til evt. frisvømning.

6. De tilskuer der er ( leg og lær og dem der skal have en prøvetime) skal sidde på stolene eller der hvor træner henviser dem til. Der skal være min 1 m. afstand til hinanden.

7.Ved henvendelse til personale i svømmehallen skal der holdes 1 m afstand.

8. Undervisningen vil være forsøgt tilrettelagt så der er mindst mulig kontakt til børnene, det vil dog ikke helt kunne undgås.

9. Vi anmoder om at man følger statens anbefalinger generelt.

MVH

HIF-Svømning Bestyrelse.

 

 

Husk der sælges svømmebriller og badehætter i svømmehallen, henvendelse til træneren. Der kan betales med mobilepay.

 

 Er du i tvivl om svømmehallen er lukket, kan du klikke ind på offentlig åben og følge linket nederst på siden

 

Forældre i svømmehallen.

Forældrene på begynder, let øvede og øvede er velkommen i svømmehallen de 2 første gange efter opstart af nye hold, her efter er der åben for tilskuer i svømmehallen hver den 1. svømme gang om måneden, så har forældrene mulighed for at se hvor dygtige og modige børnene er blevet. Vi opfordre dog forældrene til at tage plads på stolene og lade træner og hjælpetræner undervise, uden forstyrrelser.

På opfordring fra mange forældre til vores leg og lær svømmer, har bestyrelsen lyttet til de bekymringer der er kommet og har truffet den beslutning at:         Forældre til leg og lær svømmer er velkommen i svømmehallen hele sæsonen, dog vil vi henstille til at I sidder på tilskuer pladserne (stolene) og nyder at se jeres børn svømme. Er det ikke muligt at få en plads på tilskuer pladserne, henstiller vi ( bestyrelsen ) til at forældrene ikke vælger de første 2 vinduer at sidde i og at der er ro under undervisningen. Der er et ønske fra trænernes side om at forældrene der vælger at blive i svømmehallen, ikke hjælper træneren med at undervise, ved at fortælle barnet hvad det skal gøre, men kun henvender sig til barnet i frisvømning, og derved lader barnet selv henvende sig til jer mens der undervise og leges.                                                                                         Håber dette tiltag kan hjælpe på jeres bekymringer.                                                            Mvh. Bestyrelsen