En forening i Hornslet IF

Aktiviteter

Sæsonstart 2020 Søndag den 11.april kl. 9:30.    (Foto)Standerhejsning og Velkomst. Der er fælles kaffebord og petanque spil.

Super-Melee                   
Er en gratis klubturnering der afvikles 8 gange i løbet af sæsonen. Der spilles 2 kampe pr. gang. Der trækkes makker/modstander pr. kamp.
Der spilles til det ene hold har 13 point i hver spil, modparten får det antal point de har opnået.
Vinder er den person der har fået flest point når sidste aften en spillet, og point fra den dårligste aften (2 spil ) er trukket fra, men der er også præmier til mange andre der har gjort sig bemærket.
Vandrepokal og præmier overrækkes i forbindelse med efterårsmødet.  

Flasketurnering                  
Flasketurnering afvikles som en løbende turnering over hele sæsonen.
Der betales Kr. 20,00 pr deltager pr. spillerunde til præmier.
En spillerunde består normalt af 3 kampe, og der trækkes makker/modstander pr. kamp.

Champagnespil.

Der afvikles et ”Champagnespil” en gang om året. Her mødes vi kl. 0930 til morgenstart.  Derefter spiller vi 3 kampe ligesom i Flasketurneringen. Dagen afsluttes ved grillen med vores medbragte mad.

Fællestræning
Fællestræning er aftener hvor medlemmerne fra flere  klubber er inviteret til at træne sammen. 

Øvrige aktiviteter
I klubhuset vil der være opslag om andre turneringer og aktiviteter, som klubbens medlemmer kan deltage i. Det kan dreje sig om løbende turneringer, samt stævner arrangeret af andre klubber. Se her om Tirsdagsmix og Forårsturnering


 Rosenholm mesterskab.   
Roseholmmesterskab er en turnering mellem klubberne i IFÅ, Rodskov og HIF.
Der kæmpes om den store vandrepokal, præmier til klubben med flest vundne kampe, samt præmier til de 3 bedste doubler.  Husk tilmelding

Klubmesterskab   Det er nok den turnering, der er mest spændende. Der startes med aperitif kl. 09:30. Der spilles doubler med fast makker. Vi spiller 4 spil – 2 før frokost og 2 efter frokost. I pausen kan nydes den medbragte mad.  Husk tilmelding.

Alle resultater kan ses på hjemmesiden

Sæsonafslutning         Se billeder

Hornslet IF petanque

HIF har haft Petanque afdeling siden 1999, hvor Rosenholm Petanque Club meldte sig ind i HIF og dermed ophørte som en selvstændig klub. Klubben blev startet allerede i 1986, som en af de første klubber nord for Århus. Initiativtagerne var afdelingens nuværende formand og kasserer. Klubben spillede på arealer rundt omkring i Hornslet. Mest på parkeringsarealer med grusbelægning, en tid ved møbelfabrikken på Eskerodvej, derpå ved rensningsanlægget på Engvej og en periode ved fjernvarmecentralen. En god plads var grusbanen, der hvor hal 2 nu ligger, men denne bane måtte opgives i forbindelse med opførelsen af hal 2. Klubben fik da sit blivende sted på grusbanerne ved Stadionvej og vi kunne i 1999 indvi klubhuset og de nye baner. I 1986 måtte medlemmerne køre langt for at møde spillere fra andre klubber. Modspillerne fandt vi bl.a. i Århus, hvor der blev spillet i Mindeparken og på grusbanen ved Ridehuset. Siden blev petanquespillet uhyre populært og nye klubber opstod snart i hver by og sogn.