Motionscenter i Hornslet Hallen

Junior Fitness

 

Junior Fitness er for børn i alderen 10-14 år. Vi skal have det sjovt, samtidig med at børnene lærer at træne korrekt og udfordre kroppen med både konditionstræning og styrketræning.

Det bliver en varieret træning, hvor børnene vil lære at benytte træningsmaskiner i fitness korrekt, samt træningssalen til funktionel træning, samt prøve kræfter med spinning og Fitbox.

For at sikre korrekt instruktion vil der være 2 instruktører tilknyttet timen.

I HIF Motion følger vi ligeledes Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til Corona og der kan derfor være max. 10 deltagere på holdet, så vi kan sikre god afstand og hygiejne.

Efter fuldendt forløb, kan barnet oprette abonnement og træne sammen med far og/eller mor i fitness.

Tilmelding sker via hjemmesiden eller nedenstående link:

Tilmelding

 

Spørgsmål kan rettes til de 2 instruktører –

Rasmus nr. 22291586 & Mia på nr. 50708206

 eller miabadstue@hotmail.com

 

 

Udover holdet (som betales selvstændigt, hvis man ønsker at fortsætte) er der indført følgende nye muligheder for de junior, som har gennem gået et junior forløb. De kan nu købe et fuldtidsabonnement, hvis de træner med en forælder, som selv er medlem. Junior får et fitnesskort (uden døradgang) – altså det er et krav, at den forælder, som er med, selv er medlem, og dermed har gyldigt kort til at komme ind med.

Fuldtids abonnement
Hverdage og weekender 05.00 – 22.00  

 (lørdag kl. 19)

Fitnesscenter og alle hold

kr. 199 pr. måned
Mulighed for besparelse ved køb af 3,6 og 12 mdr.  

3 mdr: 575

6 mdr: 1095

12mdr: 2000

Derudover er der mulighed for 20% rabat på ovenstående 6 eller 12 mdr. ved gyldigt medlemskab af HIF (badminton, håndbold etc.)

 

I praksis sendes en mail til hifmotion@gmail.com, hvor der manuelt kan laves et abonnement, hvis man er på listen over en af dem, som opfylder ovenstående.

 

Spørgsmål rettes til Rasmus nr. 22291586 & Mia på nr. 50708206

 
 
 

HIF MOTION

HIF Motion i samarbejde med Hornslet Hallen. Vi udvikler områdets bedste motionstilbud for alle borgere i Hornslet og omegn. Abonnementer med fri træning i center og holdtræning. Vi arbejder sammen for sammenhold og for bredden. Vi er for alle i Hornslet og omegn.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar