Motionscenter i Hornslet Hallen

Instruktører Holdtræning

INSTRUKTØR: TABATA

Gitte Pedersen 45 år..
Butiks ejer af LULU i Hornslet
Bor i Voldum sammen med Klaus og vores 2 børn på 13 og 16 år..

TABATA er en god form for træning, hvor hele kroppen bliver brugt, og hvor alle kan være med… Man mærker selv efter og er der brug for et ekstra hvil gør man det. Alle kan være med, har man lidt skavanker, er der altid alternative øvelser. Det er en time for alle aldre.

Jeg vil glæde mig meget til at hilse på jer alle, tag naboen i hånden og lad os få en sjov time.


 

INSTRUKTØR: BODY-FIT

Body-fit finder sin inspiration fra funktionel træning og Freeletics.

Det vigtigste redskab i body-fit er din egen krop. Det unikke ved body-fit træning er, at alle kan være med – fra begynderen til den mere øvede. Her er plads til forskellighed og til at have forskellige mål.

Træningen varierer mellem at arbejde i dybden med forskellige muskelgrupper med fokus på udholdenhed og høj- intensitet intervaller.

De 60 minutters træning deles op på følgende måde:
1. Ca 10-15 min opvarmning, 🙂
2. Ca 40 min fokus-træning, 💪
3. Ca 5-7 min overraskelse 😉

Alt dette blandes med godt humør og god musik.

 


 

 

RebeccaINSTRUKTØR: PUMP

Jeg hedder Rebecca Vinther. Jeg bor i Hornslet og har Skobox på 17. år. Jeg er gift og har  to søde piger og vi er alle aktive i Hornslet IF, i gymnastik og håndbold. I min fritid elsker jeg at træne og at undervise. Jeg har undervist siden jeg var 12 år i børnegymnastik. Senere startede jeg i Form og Fitness i Århus hvor jeg har undervist i alle former for aerobic hold og spinninghold. De seneste mange år har jeg undervist i Hornslet IF, i Step, Spinning, Pump, Zumba m.m. Jeg elsker at undervise i min lokale by. Håber vi ses.

 

 


INSTRUKTØR: STEP & STYRKE

Jeg hedder Christina Vinther. Min store fritidsinteresse er gymnastik. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var barn. Jeg tog DGI’s- gymnastikinstruktør uddannelse som ung, og har siden været på flere kurser. Jeg har gennem mange år undervist i gymnastik, aerobic, step og styrketræning. Jeg har undervist både børne – og voksenhold.

Jeg underviser nu voksenhold i “STEP & STYRKE”. Her starter vi med at varme op på steppen i ca. 20 minutter med enkelte trin. Alle kan være med. Derefter er der styrketræning med elastikker, håndvægte og bolde. Her får vi trænet hele kroppen igennem. Men med særlig fokus på mave, balder og lår. Alle er velkomne til at få en prøvetime!

 

 


Aase

INSTRUKTØR: BØJ & STRÆK

Jeg hedder Aase Vinther og har været instruktør i mange år. Jeg har undervist i holdtræning, både børne- og voksenhold og i forskellige former for gymnastik, eksempelvis motionshold for både m/k.
Min uddannelse er gennem DGI og på lærerseminariet.

 

 

 

 


 

 

INSTRUKTØR: CROSSDANCE & DRUMSTICK BODYTONING

Jeg hedder Charlotte Andersen og er flyttet til Skødstrup i sommer 2018 sammen med mine to børn. Jeg har boet i Nuuk i mere end 20 år, og synes HIF Motion inspirerede mig til at blive integreret i lokalsamfundet og selvfølgelig dyrke min passion for Crossdance. Jeg har været aktiv inden for håndbold, svømning, gymnastik og forskellige danseformer. I 2016 blev jeg certificeret Crossdance basis instruktør og har haft holdundervisning hos Fitnesscenter i Nuuk.

Alle kan være med (fra 16 år), vi får sved på panden og rytme i kroppen.

 

 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HIF MOTION

HIF Motion i samarbejde med Hornslet Hallen. Vi udvikler områdets bedste motionstilbud for alle borgere i Hornslet og omegn. Abonnementer med fri træning i center og holdtræning. Vi arbejder sammen for sammenhold og for bredden. Vi er for alle i Hornslet og omegn.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar