Motionscenter i Hornslet Hallen

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad gør jeg hvis…

 

♦ jeg vil gerne hente mit medlemskort til motion?
– Dit medlemskort vil ligge på bordet i centeret dagen efter du har oprettet dit medlemskab hos HIF Motion. Bank på, så du kan blive lukket ind.

 

♦ der er problemer med at låse op uden for bemandingstiden?
– så henvender du dig til Centerleder Karsten Nissen tlf.: 26816055

 

♦ jeg har mistet mit kort?
– så sender du en mail til hifmotion@gmail.com og bestiller et nyt det koster kr. 50,- som trækkes på dit betalingskort ved bestilling af kortet. 

 

♦ jeg vil gerne skifte mit abonnement? 
– Skriv en mail til hifmotion@gmail.com med dit ønske. Hvis dit abonnement koster mere end det du har betalt for, trækker vi restancen på dit betalingskort, og dit abonnement virker med det samme. Hvis du ønsker et abonnement som er billigere, end dit nuværende, vil du få refunderet beløbet, som du har betalt for meget. Refunderingen bliver indsat på din Sport Solution, hvor du har dit abonnement. Du kan ikke få udbetalt beløbet. Du får mail retur, når medlemskabet er ændret.

 

♦ hvordan betaler jeg når mit abonnement udløber?
– Abonnementet forlænges automatisk og trækkes på dit kort indtil du opsiger dit abonnement, enten ved personlig henvendelse i administrationstiden, eller ved at sende en mail til hifmotion@gmail.com. Opsigelsperioden starter fra den dag vi modtager mailen, og er gældende i  løbende måned + en måned.  

 

♦  jeg skal holde ferie og skal have mit abonnement i bero?
– Log på “min side”, under medlemskab kan du sætte dit abonnement i bero.

 

♦  jeg ikke vil være medlem mere?
– Så skriver du en mail til hifmotion@gmail.com. Du har løbende måned + 1 måneds opsigelse ifølge vores handelsbetingelser. Har du indsat en beroperiode, starter opsigelsesperioden fra beroperiodens sidste dag.

 

♦ jeg har fået nyt betalings-kort?
– Så logger du ind på “min side”, under profil kan du ændre dine kort oplysninger.

 

♦ jeg vil se hvor lang tid mit abonnement løber?
– Log ind på “min side”, under medlemskab.

 

 

 

 

 

 

HIF MOTION

HIF Motion i samarbejde med Hornslet Hallen. Vi udvikler områdets bedste motionstilbud for alle borgere i Hornslet og omegn. Abonnementer med fri træning i center og holdtræning. Vi arbejder sammen for sammenhold og for bredden. Vi er for alle i Hornslet og omegn.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar