Motionscenter i Hornslet Hallen

Abonnement, betingelser og priser

Priser

Gebyr: Oprettelsesgebyr incl. kort 99,- ( Obligatorisk). Hvis du ændre abonnement inden for 20 dage, er oprettelse gratis.

Bad: Gratis badefaciliteter.

OBS!
Når du køber et abonnement, vil den første betaling/transaktion dække betaling af oprettelsesgebyr og medlemskort på 99 kr. plus beløbet for de resterende dage i måneden, hvor du køber dit abonnement. Næste gang du skal betale abonnement er den 1. i næste måned, hvor du betaler en transaktion på det fulde beløb af det abonnement du har valgt. Bemærk, at du har løbende mdr. + 1 mdr. opsigelsesfrist på alle abonnementer med løbende betaling.

 

 Fri træning + hold abonnement, alle dage

1 måned 199,- ( mindste binding er 3 måneder)
3 måneder 575,- dvs. 192 pr. måned
6 måneder 1095,- dvs. 183 pr. måned
12 måneder 2000,- dvs. 167 pr. måned

Du kan træne i centeret i hele åbningstiden + alle holdtræninger.

 
Formiddagstræning + hold abonnement, hverdage

1 måned 125,- ( mindste binding er 3 måneder). 

3 måneder 360,-  dvs. 120 pr. måned
6 måneder 680,-  dvs. 113 pr. måned
12 måneder 1250,- dvs. 104 pr. måned

Du kan træne i centeret og deltage på hold fra kl. 5.00-14.00 mandag til fredag.

 

Klippekort gælder kun til holdtræning og IKKE til Fitness

Du kan vælge at købe et klippekort, det koster kr. 400,- (Ubrugte klip refunderes ikke). Der udleveres ikke nøglekort ved køb af klippekort.
Et klippekort indeholder 10 klip.
En holdtræning koster et klip.

 

 

Gæst

Du kan træne i centeret uden at være medlem, hvis…..
– du følges med en kammerat, kæreste, forældre, veninde der allerede er medlem. Det koster kr. 40,- som betales ved ankomst til mobilepay 40332 – skriv fitnesscenter

 
Aldersgrænse

Året hvor du fylder 14 år, kan du købe abonnement til centeret og bruge centeret samme med en voksen. En voksen der har ansvaret for brugen af udstyr og maskiner.

Året hvor du fylder 15 år, må du træne i centeret alene. Du må også træne på vores hold, fra det år du fylder 15 år, dog gælder aldersgrænse på special hold som skrevet under disse.

 

Booking og afmelding

Ved deltagelse på hold skal du booke i kalenderen for hver uge du vil deltage – der kan bookes for flere uger af gangen (max 4 uger frem). Husk at afmelde dig holdet, hvis du ikke kan deltage – så der bliver plads til alle. Afmeldelse SKAL ske senest 2 timer før hold-start, ellers hæfter du for pladsen. Der trækkes et gebyr på kr. 40,-, eller et klip, pr. gang du glemmer at afmelde.

 
Adgang

Du vil ved indmeldelse få udleveret et nøglekort, dette skal du bruge HVER gang du ankommer til centeret, du må KUN lukke dig selv ind. Efter indmeldelse kan du afhente dit kort i centeret (tidligst dagen efter) hos Centerleder Karsten Nissen i dagtimer, eller i Cafeén i Hornslet idræts- og kulturcenter i aftentimerne.

 

Der er video-overvågning, overtrædelse af vores regler vil medføre bortvisning.

HIF MOTION

HIF Motion i samarbejde med Hornslet Hallen. Vi udvikler områdets bedste motionstilbud for alle borgere i Hornslet og omegn. Abonnementer med fri træning i center og holdtræning. Vi arbejder sammen for sammenhold og for bredden. Vi er for alle i Hornslet og omegn.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar