Motionscenter i Hornslet Hallen

Min side

Klik her

Booking

Klik her

Bliv Medlem

Klik her

Hos Hornslet IF Motion har vi fokus på din træning og sundhed. Vi tilbyder i samarbejde med Hornslet Hallen lokalområdets bedste motionscenter og fitness tilbud til alle borgere i Hornslet og omegn. 

 

BLIV MEDLEM

 

Træn selv eller med andre på hold i HIF Motion

I Hornslet IF Motionscenter har vi et stort udvalg af holdtræninger uanset alder og niveau med dygtige instruktører, der altid er klar til at hjælpe dig. Mød vores instruktører her

 

Hvis du ønsker ikke selv at stå for din træning eller vil prøve noget nyt har vi et bredt udvalg af hold. Vi tilbyder hold som Indoor Cycling, Pump, Fitness Box, X-Fit, Step, Bøj/Stræk for 60+, Tabata og Cross Dance. Se vores holdoversigt her

 

Når du er medlem hos Hornslet IF Motion kan du også træne selv i vores nye fitness center med nogle af de bedste maskiner på markedet fra Matrix. 

 

Nyd godt af vores gratis omklædning- og badefaciliteter før og efter din træning.

 

Træn når det passer dig

Vi ved det kan være svært at få alt til at gå op i en højere enhed. Derfor tilbyder vi attraktive åbningstider for alle vores medlemmer.

Hos os kan du træne hele dagen mellem 05-22 i alle ugens dage udover lørdag, hvor åbningstiden er 05-19. Se oversigt for åbningstider her.

 

Din lokale idrætsforening

Vi har et Frivilligt Team, som med hjertet på rette sted  – bidrager med en stor frivillig indsats i Fitness centeret. Det er lokale borgere, der holder meget af idrætslivet og værner om Hornslet IF. 

Besøg HIF Motion, vi giver gerne en rundvisning, en gratis prøvetime eller et personligt træningsprogram. Træning er individuelt og du vælger selv, hvordan du gerne vil træne – vi hjælper dig gerne igang. 

Skriv en mail til hifmotion@gmail.com hvis du har brug for vores hjælp 🙂

 

HIF MOTION

HIF Motion i samarbejde med Hornslet Hallen. Vi udvikler områdets bedste motionstilbud for alle borgere i Hornslet og omegn. Abonnementer med fri træning i center og holdtræning. Vi arbejder sammen for sammenhold og for bredden. Vi er for alle i Hornslet og omegn.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar