HIF bladet


HIF Bladet er det organ, hvor idrætsforeningens afdelinger beretter om begivenheder i løbet af året, fortæller om oplevelser ved stævner og turneringer og stolt beretter om små og store bedrifter. Heri har foreningens medlemmer og ledere mulighed for at lufte deres holdninger og komme med opfordringer til, hvordan Hornslet Idrætsforening skal vedblive at være et velfungerende sted for børn og voksne at dyrke sport.

Alle afdelinger bør gøre en indsats for at bakke op om arbejdet med at lave et interessant blad fire gange om året. Det er uhyre vigtigt for bladets eksistensberettigelse at modtage artikler fra ALLE afdelinger til HVERT blad, så vi ikke står med en masse blanke sider, dagen før bladet går i trykken. Det kommer der IKKE et godt blad ud af.

Bladet bliver til ved at folk sender indlæg til redaktionens e-mail adresse (findes herunder). Artiklerne bør altid gennemlæses kritisk for slåfejl, tegnsætning osv., før de sendes, men redaktionen vil også læse korrektur på teksterne, så vi undgår de fleste fejl.