Tilmelding og kontingentbetaling

Tilmelding til sæson 2021-22

U6/U7 og U8 starter op 30. august.

U13 P starter op 9. august.

Øvrige hold starter i uge 33, bortset fra U11 P, der først starter i uge 36, men de kan indtil da frit træne sammen med U11 D.

Træning kører til og med uge 14.

Husk, at det altid er muligt at prøve af, om håndbold er noget for dig. Mød op til prøvetræning, eller kontakt trænere eller bestyrelse for at høre mere.

Krav om aktivitetsdeltagelse

De sidste par år har vi desværre oplevet, at det har været svært at få nok forældre og spillere til at investere den tid, som vi som forening har brug for, for at foreningen kan skaffe penge til arrangementer, ture og fælles oplevelser. Det nytter ikke, at det altid er “Tordenskjolds soldater” det møder op.

Fra sæsonen 2021-22 og fremad vil HIF Håndbold derfor, som led i at sikre nok frivillige hænder, stille krav til vores medlemmer om at deltage i mindst en aktivitet pr. sæson. Eksempler på aktiviteter kan f.eks være:

  • uddeling af HIF Bladet
  • strandrensning
  • salg af julekalender
  • omdeling af tryksager
  • salg af drikkevarer eller lignende ved sociale arrangementer.

Bemærk: Opgaver i normal holdaktivitet som kørsel, tøjvask, frugtordning, dommerbord mv. tæller ikke som en aktivitet og det vil fortsat være trænerne der udstikker disse opgaver.

Klik på “Info” på det ønskede hold nedenfor. Kontroller oplysningerne i boksen og klik på “Tilmeld”. Herefter åbner selve tilmeldingssiden i et nyt vindue.

Som udgangspunkt spiller man på hold, med baggrund i det årstal man er født i. Kontakt trænerne ved tvivlsspørgsmål.

Børn

Ungdom

Voksne

Ønsker du at se dine tilmeldte hold eller at ændre i dine stamoplysninger skal du logge ind ind i Conventus her.

Bemærk:
Hvis du har været tilmeldt hold i Hornslet IF siden 1/7-2013 (fx. håndbold, fodbold eller svømning i sidste sæson), er det meget vigtigt at du ikke opretter dig som nyt medlem, men bruger samme e-mailadresse eller mobilnr. som tidligere.

Din adgangskode kan ses i kvitteringsmailen fra din sidste tilmelding – en ny kan fremsendes ved at klikke på “Glemt adgangskode”.

Hvis du ikke kan huske den e-mailadresse eller det mobilnr. du anvendte sidste sæson, kan du henvende dig til kassereren.