Forretter

Stegt laks på frisk spinat med kryddersmør og champignon kr.  79,-
Røget laks med flødestuvet spinat og asparges kr.  74,-
Rejecocktail kr.  69,-
Hvidløgsristede tigerrejer med hvidløgsbrød kr.  74,-
Capaccio af røget struds med marineret rucosalat og parmesanost kr.  79,-
Røget laksetatar med kabers, løg, salat og dressing kr.  79,-
Alle foretter serveres med brød og smør.

Stegeretter

Cuvette af amerikansk hereford med majs bonne femme og source choron kr.  169,-
Oksefilet med rødløg, friske frønsager og sc.Bordelaise kr.  179,-
Persillestegt oksemorbrad med sauterede friske grønsager og sauce Choron eller souce Bearnaise kr.  199,-
Kalvesteg stegt som vildt med brunede kartofel og waldorffsalat kr.  155,-
Alle stegeretter serveres med kartoffel efter eget valg.

Desserter

Vanille parfait med friske frugter og bær kr.  59,-
Pandekager med vanilleis og jordbærkompot kr.  59,-
Desserttallerken kr.  75,-
Nøddekurv med frugt, is og bærpuré kr.  89,-
Islagkage kr.  56,-

logo billede1 smorbrod billede2