Spørgsmål & Svar

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL OMKRING KA SOMMERSPORT

Hvis du må have nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at tage fat på os enten via telefon eller mail, som du finder nederst på siden.

HVILKE BØRN ER KA SOMMERSPORT FOR?

Tilbuddet er særligt henvendt til og tilrettelagt efter børn med kognitive udfordringer samt andre vanskeligheder der gør, at nuværende idrætstilbud af mange årsager ikke er aktulle for barnet.

SKAL JEG MEDBRINGE NOGET TIL KA SOMMERSPORT?

Nej, du skal ikke medbringe andet end dit absolut bedste humør og dine sko. Du vil modtage dit træningssæt, som vi selvfølgelig forventer, at du har på alle tre dage.

HVORDAN OG HVORLEDES MED FORPLEJNING UNDER DE 3 DAGE?

Der vil være morgenmad fra 8.30 – 9.00 samt en frokost kl. 11.30 sammen med alle de andre børn. Derudover vil mindre pauser med sunde snacks være indlagt i programmet.

HVAD HVIS JEG IKKE KAN FINDE UD AF AKTIVITETERNE?

Vi trænere tror på, at man kan finde ud af alt, sålænge man har gåpåmod. På KropAmok Sommersport handler det ikke om at være den bedste eller nødvendigvis udføre alle øvelserne til perfektion. Idræt er mega svært og kræver mange ressourcer. Vi gør vores bedste og prøver det hele, mere kan ikke forlanges. 

HVORHENNE FOREGÅR KA SOMMERSPORT 2019?

KropAmok Sommersport hører under Hornslet Idrætsforening, hvorfor vi vil anvende deres arealer til at afholde arrangementet på.
Stadionvej 4, 8543 Hornslet

Vi er både ude og inde.

MÅ JEG HAVE MIN MOR ELLER FAR MED?

Ja, du må gerne have din mor eller far med, hvis det giver en tryghed i aktiviteterne. Er der ikke behov for mor eller far i timerne på KropAmok Sommersport, så sender vi dem gerne hjem, mens vi har det sjovt. Mor og/eller far må også gerne vente i cafeteriet og kun deltage i måltiderne. Mor og far kan altid hentes ind, hvis det bliver nødvendigt.

KAN MAN KØBE FLERE BILLETTER AF GANGEN?

Ja det kan du godt.

JEG HAR ALDRIG DYRKET IDRÆT, KAN JEG STADIG VÆRE MED?

JA, KropAmok Sommersport er lige præcis stedet for dig.

Har I ydeligere spørgsmål, så skriv gerne til os

OFFICIELLE HASHTAG

#KROPAMOK #SOMMERSPORT2019 #KROPAMOKSOMMER

MEDBRING

  • Indesko og udesko
  • Godt med vand
  • Dit KropAmok sæt
  • Dit bedste humør
  • En masse gå-på-mod

DET SØRGER VI FOR

  • Morgenmad
  • Middagsmad
  • 3 dage med fuld energi