COVID-19 Update

Update vedr. COVID-19’s indflydelse på KropAmok Sommersport 2021

Fortsætter under billedet

Tilmeldingen til KropAmok Sommersport 2021 er nu åben!

Som alle andre, så er vi selvfølgelig også påvirket af COVID-19. Den fremtidige usikkerhed betyder, at vi ikke med sikkerhed kan fortælle, hvordan KropAmok Sommersport 2021 vil tage form endnu.

Henvendelse sker på  Kropamok@gmail.com

Grundet COVID-19 har vi skulle træffe beslutninger om, hvorvidt det er muligt og forsvarligt at afholde KropAmok Sommersport 2021. Vi kan blive forhindret af forsamlingsforbud, men vi kan også få sat en kæp i hjulet, hvis vi ikke får de nødvendige fondsmidler, som danner det økonomiske grundlag for KropAmok Sommersport. Mange fondsansøgninger er blevet sat i bero på ubestemt tid, hvilket betyder, at vi må afvente og se, hvorvidt KropAmok Sommersport kan udføres under normale omstændigheder.

Teamet bag KropAmok Sommersport ser som udgangspunkt to muligheder for dette års afvikling:

  1. Vi afholder KropAmok Sommersport 2021 ligesom sidste år, såfremt vi får grønt lys fra regeringen til at samles mere end 10 personer og der opnås økonomisk støtte fra én eller flere fonde. Det vil betyde, at vi kan afholde KropAmok Sommersport med fuld bespisning, tøjpakke, overnatning og en masse nye oplevelser mm.
  2. Vi får grønt lys fra regeringen til at samles mere end 10 personer, men får ingen økonomisk støtte fra fonde, da uddeling af midler er udsat eller sat i bero. Det vil betyde, at KropAmok Sommersport vil blive afholdt i en nedskaleret udgave ift. 2019 og 2020. Trænere vil dog garantere højt humør, høj puls og 3 ualmindelige sjove dage trods omstændighederne.

Vi krydser fingre og håber selvfølgelig inderligt på scenarie 1 udspiller sig. Såfremt man har tilmeldt sig og scenarie 2 indtræffer, så er der mulighed for at trække sin tilmelding tilbage og få sine penge retur.

Vi håber, at I vil krydse ligeså mange fingre for dette års KropAmok Sommersport, som vi gør. Vi vil uanset hvad, gøre alt hvad vi kan for at afholde KropAmok Sommersport 2021, men vi kan ikke gøre det uden jer!

Derfor skal I skynde jer at blive tilmeldt, og så vil I høre meget mere fra os.

Mvh. Trænerne bag KropAmok Sommmersport