En forening i Hornslet IF

Offentlig adgang

Svømmehallen åbner igen fra mandag d. 10/8-20

Lige en lille orientering ang. opstart af svømning i Hornslet svømmeklub.

Der er efter Corona nedlukningen, nogle retningslinjer der skal overholdes. Vi i bestyrelsen, har derfor udarbejdet et arbejdsredskab for at undgå smittefare mest muligt.

Der vil være sprit til at spritte hænder i ved ankomst til svømmehallen.

1. Vi har lavet en ” kys og farvel” zone på svømmehallens gang, denne er ved dørene ind til omklædningsrummene. Leg og lær svømmer er dog undtaget af denne regel, da de ofte er så små at de ikke kan klare sig selv i omklædningsrummet.

2. Der må max være 20 personer i omklædningsrummet af gangen, omklædning kan være en udfordring, bænken vil være opdelt i 2, det første hold vil skulle bruge den ene side af bænken og det næste hold den anden side af bænken, træner og hjælpetræner vil forsøge at guide så godt det er muligt, og hjælpe børnene på rette vej.

Bestyrelsen anbefaler at alle børn har en pose med til at have sit tøj i, og så hænge den op på knagerækken.

3. Baderummet må der max være 8 personer i af gangen, det bliver en udfordring når man skal hjem fra svømning, det er derfor anbefalet fra flere steder, at alle tager hjem og bader efter svømning. Vi kan ikke som andre sportsgrene lukke omklædningsrummet helt, så vi må gøre det delvist.

4. Der må max opholde sig 65 personer inde i svømmehallen af gangen.

5. Medbring gerne dit eget bælte, vinger, svømmeplade og evt pull-bouy ( konkurrence svømmer), hvis du har brug for dette. Der vil være begrænset af disse materialer pga aftørring, inden de næste skal bruge det.

Det vil ikke være muligt at få de store plader, svømmefødder og legesager ud i vandet til evt. frisvømning.

6. De tilskuer der er ( leg og lær og dem der skal have en prøvetime) skal sidde på stolene eller der hvor træner henviser dem til. Der skal være min 1 m. afstand til hinanden.

7.Ved henvendelse til personale i svømmehallen skal der holdes 1 m afstand.

8. Undervisningen vil være forsøgt tilrettelagt så der er mindst mulig kontakt til børnene, det vil dog ikke helt kunne undgås.

9. Vi anmoder om at man følger statens anbefalinger generelt.

MVH

HIF-Svømning Bestyrelse.

Søndag d. 2/8-2020

Vi håber at kunne genoptage offentlig åben fra d. 14/8, dog med restriktioner til hvordan man færdes i omklædningsrum og svømmehallen. Det vil ikke være muligt at bruge legeredskaber eller svømmerfødder.

 

Fredag d. 12/6

Genåbning af offentlig åben, er forsat ikke en mulighed, da der mangler svar fra kommunen, på hvordan rengøring af omklædning og svømmehallen skal foregå i disse tider.

 

Søndag d. 7/6-20

Som led i fase 3 må svømmehallen åbne, vi kender dog forsat ikke til retningslinjerne for åbningen, og kan derfor ikke på nuværende tidspunkt sige hvornår offentlig åben igen åbner op. Bestyrelsen vil løbende forsøge at holde jer opdateret.

 

OMKLÆDNINGSRUMMET SKAL VÆRE FORLADT SENEST 15 MIN EFTER SVØMMEHALLEN LUKKER 

Offentlig åben er fra 1. Februar 2017  kontantløs.

Alle der kommer i svømmehallen skal i helst betale med MobilePay. Hvis der kommer børn/voksne i svømmehallen der ikke har MobilePay, kan der betales hjemmefra. Er der betalt hjemmefra skal man henvende sig til livredderen ved kassen og oplyse navn på betaler.

HUSK: når der betales skal der i kommentar feltet stå ” offentlig åben” ved billet køb og ” Klippekort voksen“eller “Klippekort barn“, ved køb af klippekort

MobilePay nr: 73641 (HIF Svømning)

HUSK det er muligt at købe svømmebriller, badehætter og svømmemærker i den offentlige åbningstid. Prisen kan ses i svømmehallen eller på siden “salg i svømmehallen”.

Åbnings tider:
Fredag 19.00 – 20.00 For Alle
Lørdag 12.00 – 13.00 Motion Svømning med banetov
13.00 – 15.30 For Alle
Søndag 08.30 – 09.30 Motion Svømning med banetov
09.30 – 12.30 For Alle

 

Priser:
Alder 0 – 14 År Kr. 25,-
Alder 15 – ? År Kr. 30,-

 

10 Turs kort:
Alder 0 – 14 År Kr. 200,-
Alder 15 – ? År Kr. 250,-

Lukket følgende dage:

2020:

Svømmehallen følger skolens ferieplan.

Klik her for at se Skolens lukkedage

eller kopier link:

https://www.syddjurs.dk/borger/skoler-og-uddannelse/folkeskoler/ferieplaner