En forening i Hornslet IF

Nyheder

Svømmehallen er desværre blevet låst af for bededags weekenden, så offentlig svømning er blevet aflyst.

Kom til et inspirerende foredrag med

Ricki Clausen

Vi har i Djurslands svømmeklubberne arrangeret et fantastisk fordrag med Ricki Clausen, som er Inspirerende og hudløs ærlig.

Foredraget med Ricki Clausen vil både være interessant for svømmere, deres forældre, trænere og andre med interesse i hvordan man sikre sig den rigtige træningsform, der giver dygtige svømmer, der er holder i mange år.

Her er hvad Ricki selv skriver og foredraget:

En tilbagevendende diskussion i elitesvømning er træningsmængde. Hvor meget, hvor hårdt, hvor tidligt og hvorfor er nogle af spørgsmålene, der ofte stilles af både svømmere, forældre, bestyrelser og – naturligvis – trænere.

I foredraget vil Ricki med sine tyve års erfaring fra arbejdet med mange af de allerbedste danske elitesvømmere komme ind på fordele og ulemper ved en høj træningsmængde tidligt og hvilke advarselslamper, der lyser, når man snakker om højintens træning af unge udøvere. Rickis stil er direkte og “to the point” og han snakker ud fra både uddannelse og erfaring, når han giver sine bud på en optimal udvikling af eliteatleter i svømning.

Ricki er uddannet på Idrættens Træner-Akademi og har i tyve år arbejdet med landsholdssvømmere. Han blev kåret til årets juniortræner i 2007 og årets seniortræner i 2008. Ricki har trænet flere end 40 landsholdssvømmere og har haft deltagere kvalificeret til EM, VM og OL.

Har du lyst til at høre dette foredrag foregår det i Auning idrætscenter                                   d. 23/5 kl.: 18.30 – 21.00
Det koster 60,- kr. for selve fordraget med kaffe/te til og hvis du ikke kan nå hjem at spise, kan der købes arrangement med en sandwich og drikke for 130,- kr.

Følg linket, som er til Grenå svømmeklubs hjemmeside og tilmeld dig der

http://www.grenaasvoemmeklub.dk/home/tilmelding-ricky/

eller direkte ved dette link.

Tilmelding – Ricki

Tilmelding online – klik her

Den nye sæson er kommet igang, der er dog stadig mange ledige pladser på holdene. Kender du nogen der gerne vil gå til svømning, men er i tvivl om hvilket hold de skal vælge, så kontakt Elisabeth, hun er altid i svømmehallen mandage fra 16-18.30, eller læg en besked på telefon 20997007, så ringer hun tilbage til en lille snak.

Husk der sælges svømmebriller og badehætter i svømmehallen, henvendelse til træneren. Der kan betales med mobilepay.

 Er du i tvivl om svømmehallen er lukket, kan du klikke ind på offentlig åben og følge linket nederst på siden

Forældre i svømmehallen.

Forældrene på begynder, let øvede og øvede er velkommen i svømmehallen de 2 første gange efter opstart af nye hold, her efter er der åben for tilskuer i svømmehallen hver den 1. svømme gang om måneden, så har forældrene mulighed for at se hvor dygtige og modige børnene er blevet. Vi opfordre dog forældrene til at tage plads på stolene og lade træner og hjælpetræner undervise, uden forstyrrelser.

På opfordring fra mange forældre til vores leg og lær svømmer, har bestyrelsen lyttet til de bekymringer der er kommet og har truffet den beslutning at:         Forældre til leg og lær svømmer er velkommen i svømmehallen hele sæsonen, dog vil vi henstille til at I sidder på tilskuer pladserne (stolene) og nyder at se jeres børn svømme. Er det ikke muligt at få en plads på tilskuer pladserne, henstiller vi ( bestyrelsen ) til at forældrene ikke vælger de første 2 vinduer at sidde i og at der er ro under undervisningen. Der er et ønske fra trænernes side om at forældrene der vælger at blive i svømmehallen, ikke hjælper træneren med at undervise, ved at fortælle barnet hvad det skal gøre, men kun henvender sig til barnet i frisvømning, og derved lader barnet selv henvende sig til jer mens der undervise og leges.                                                                                         Håber dette tiltag kan hjælpe på jeres bekymringer.                                                            Mvh. Bestyrelsen