En forening i Hornslet IF

Nyheder

Den nye sæson er kommet igang, der er dog stadig mange ledige pladser på holdene. Kender du nogen der gerne vil gå til svømning, men er i tvivl om hvilket hold de skal vælge, så kontakt Elisabeth, hun er altid i svømmehallen mandage fra 16-18.30, eller læg en besked på telefon 20997007, så ringer hun tilbage til en lille snak.

Husk der sælges svømmebriller og badehætter i svømmehallen, henvendelse til træneren. Der kan betales med mobilepay.

 Er du i tvivl om svømmehallen er lukket, kan du klikke ind på offentlig åben og følge linket nederst på siden

Forældre i svømmehallen.

Forældrene på begynder, let øvede og øvede er velkommen i svømmehallen de 2 første gange efter opstart af nye hold, her efter er der åben for tilskuer i svømmehallen hver den 1. svømme gang om måneden, så har forældrene mulighed for at se hvor dygtige og modige børnene er blevet. Vi opfordre dog forældrene til at tage plads på stolene og lade træner og hjælpetræner undervise, uden forstyrrelser.

På opfordring fra mange forældre til vores leg og lær svømmer, har bestyrelsen lyttet til de bekymringer der er kommet og har truffet den beslutning at:         Forældre til leg og lær svømmer er velkommen i svømmehallen hele sæsonen, dog vil vi henstille til at I sidder på tilskuer pladserne (stolene) og nyder at se jeres børn svømme. Er det ikke muligt at få en plads på tilskuer pladserne, henstiller vi ( bestyrelsen ) til at forældrene ikke vælger de første 2 vinduer at sidde i og at der er ro under undervisningen. Der er et ønske fra trænernes side om at forældrene der vælger at blive i svømmehallen, ikke hjælper træneren med at undervise, ved at fortælle barnet hvad det skal gøre, men kun henvender sig til barnet i frisvømning, og derved lader barnet selv henvende sig til jer mens der undervise og leges.                                                                                         Håber dette tiltag kan hjælpe på jeres bekymringer.                                                            Mvh. Bestyrelsen