En forening i Hornslet IF

Nyheder

Onsdag d. 17/6-20

Vi venter forsat på svar fra kommunen. Alt svømning er aflyst for nu til på fredag.

 

Fredag. d. 12/6

Intet nyt er dette tilfælde ikke godt nyt. !!

Svømmehallen er forsat lukket, vi ( skolen og Svømmeklubben) venter forsat på at kommunen giver os svar på rengøring og prøver af vandet der skal foretages dagligt, hvordan det skal løses i genåbningsfasen.

 

Tirsdag d. 9/6-20

Sidste nyt !
Skolen er igang med at undersøge muligheden for at åbne svømmehallen. Så indtil videre er der lukket til på torsdag.

 

Mandag d. 8/6-20

Vi afventer lige nu skolens udmelding ang. brug af svømmehallen, håber på at få svar imorgen, så vi kan starte op i denne uge. Svømmeafd. har fulgt op på retningslinjerne fra regeringen og dansksvømmeunion, og er klar med et udlæg til hvordan vi kan genåbne svømmehallen.

 

Søndag d. 7/6-20

Der er nok mange der har fulgt med i fase 3 åbningen, hvor svømmehaller er en del af. Vi kan dog forsat ikke sige noget om hvor meget og om vi må åbne, da retningslinierne for åbningen ikke er offentlig gjort. Vi venter i øjeblikket på udmeldingerne fra regeringen, Syddjurs kommune, Hornslet skole og Dansk svømmeunion.

Vi kan dog sige at vi internt i bestyrelsen har arbejdet med at finde løsninger, til de nuværende retningslinier og håber at det er dem vi skal arbejde efter.

 

 

Sommersæsonen starter mandag d. 3/2-2020. Er dit barn endnu ikke tilmeldt, så er der åben for tilmelding under onlinebooking. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Elisabeth på 20997007

 

Husk der sælges svømmebriller og badehætter i svømmehallen, henvendelse til træneren. Der kan betales med mobilepay.

 

 Er du i tvivl om svømmehallen er lukket, kan du klikke ind på offentlig åben og følge linket nederst på siden

 

Forældre i svømmehallen.

Forældrene på begynder, let øvede og øvede er velkommen i svømmehallen de 2 første gange efter opstart af nye hold, her efter er der åben for tilskuer i svømmehallen hver den 1. svømme gang om måneden, så har forældrene mulighed for at se hvor dygtige og modige børnene er blevet. Vi opfordre dog forældrene til at tage plads på stolene og lade træner og hjælpetræner undervise, uden forstyrrelser.

På opfordring fra mange forældre til vores leg og lær svømmer, har bestyrelsen lyttet til de bekymringer der er kommet og har truffet den beslutning at:         Forældre til leg og lær svømmer er velkommen i svømmehallen hele sæsonen, dog vil vi henstille til at I sidder på tilskuer pladserne (stolene) og nyder at se jeres børn svømme. Er det ikke muligt at få en plads på tilskuer pladserne, henstiller vi ( bestyrelsen ) til at forældrene ikke vælger de første 2 vinduer at sidde i og at der er ro under undervisningen. Der er et ønske fra trænernes side om at forældrene der vælger at blive i svømmehallen, ikke hjælper træneren med at undervise, ved at fortælle barnet hvad det skal gøre, men kun henvender sig til barnet i frisvømning, og derved lader barnet selv henvende sig til jer mens der undervise og leges.                                                                                         Håber dette tiltag kan hjælpe på jeres bekymringer.                                                            Mvh. Bestyrelsen