Et samarbejde mellem Hornslet Idrætsforening og Hornslet Hallen

Junior

HIF Motion tilbyder et Juniorhold for de 10-14 årige

Juniorholdet er for børn 10-14 års alderen, der gerne vil have konditionstræning, styrketræning og den rette opbygning af kroppens muskler. Et godt supplement til også håndbold og fodboldspillere, til at forbygge skader.

Juniorfitness gør børn og unge klar til at træne korrekt i fitness centeret.

Men vigtigt er det, HOLDET ER FOR ALLE – der gerne vil et sundere og mere aktivt liv.

Der er begrænset antal pladser på holdet, da instruktørerne gerne vil kunne nå rundt til alle, og ingen skal overses.

Tirsdag kl. 15.30-16.15 – Instruktør Annette Kjeldbjerg

PT er der ikke oprettet hold. 

 

Vi håber rigtig mange piger og drenge har lyst til at deltage.

En aktiv livsstil er vigtig – både for børn og voksne. Hos HIF Motion vil vi gerne hjælpe børnene på vej til et sundere og mere aktivt liv – derfor er børn og unge velkommen i vores center. 
Vi har særlige retningslinjer, som sikrer, at der er plads til både børn, unge og voksne i centret, og at det er sikkert for børnene at træne og opholde sig i HIF Motion.

Vi ligger vægt på at have kompetente instruktører, der underviser holdet med vægt på sikkerhed, ingen overbelastning, og den rette udvikling af kroppens muskler, og fedtforbrænding. 
Vores instruktører har arbejdet med børn i flere sammenhænge, og ved hvordan og hvor meget et barn kan og må træne, uden at overbelaste sine muskler.

HIF MOTION

HIF Motion i samarbejde med Hornslet Hallen. Vi udvikler områdets bedste motionstilbud for alle borgere i Hornslet og omegn. Abonnementer med fri træning i center og holdtræning. Vi arbejder sammen for sammenhold og for bredden. Vi er for alle i Hornslet og omegn.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar