Et samarbejde mellem Hornslet Idrætsforening og Hornslet Hallen

Junior Fitness

HIF Motion tilbyder personligt træningsprogram for de 10-14 årige

Et Junior Fitness abonnement er for børn i 10-14 års alderen, der gerne træne i fitness centeret. Det er vigtigt for denne aldersgruppe, at træne korrekt, så kroppen bliver udfordret både med konditionstræning og styrketræning. Træning i fitness centeret er et godt supplement til Jer som også er håndbold- og fodboldspillere, med træningen forbygges skader.

TILMELDING: Et Junior Fitness abonnement koster 150 kr. om måneden og er med løbende betaling. Der kan trænes frit i centerets åbningstid, dog ikke på holdtræninger. Medlemmet skal have en voksen med i centeret, når der trænes. Der laves et personlige program og medlemmet instrueres i at bruge programmet og indstille maskinerne.

Tilmelding ved at skrive en mail til hifmotion@gmail.com

INSTRUKTØR: TIRSDAGE fra kl. 14.30 til 16.30 er der fitness instruktør som træne sammen med medlemmet og her behøver der ikke være en voksen med.

Junior Fitness gør børn og unge klar til at træne korrekt i fitness centeret.

Vi håber rigtig mange piger og drenge har lyst til at deltage.

En aktiv livsstil er vigtig – både for børn og voksne. Hos HIF Motion vil vi gerne hjælpe børnene på vej til et sundere og mere aktivt liv – derfor er børn og unge velkommen i vores center. 
Vi har særlige retningslinjer, som sikrer, at der er plads til både børn, unge og voksne i centret, og at det er sikkert for børnene at træne og opholde sig i HIF Motion.

Vi ligger vægt på at have kompetente instruktører, der underviser med vægt på sikkerhed, ingen overbelastning, og den rette udvikling af kroppens muskler, og fedtforbrænding. 
Vores instruktører har arbejdet med børn i flere sammenhænge, og ved hvordan og hvor meget et barn kan og må træne, uden at overbelaste sine muskler.

HIF MOTION

HIF Motion i samarbejde med Hornslet Hallen. Vi udvikler områdets bedste motionstilbud for alle borgere i Hornslet og omegn. Abonnementer med fri træning i center og holdtræning. Vi arbejder sammen for sammenhold og for bredden. Vi er for alle i Hornslet og omegn.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar