Et samarbejde mellem Hornslet Idrætsforening og Hornslet Hallen

Instruktører Holdtræning

Jeg hedder Brian.
Jeg har boet i Hornslet siden marts 2009.
Jeg er gift med Janni, sammen har vi to børn. Vi er alle aktive i HIF.
Efter en lang fodboldkarriere, der startede i Lystrup IF og sluttede med 5 gode år på 1. holdet i HIF, synes jeg det var på tide at prøve noget andet.
Da jeg er en foreningsmand, var det oplagt at starte i HIF-motion sammen med fruen.
Her nyder vi at træne i fitness-centeret.
Jeg er instruktør på fitness-box, og jeg håber at se dig på mit hold, tirsdag kl 19-20.

 

 

 

 

Shareen Nielsen

Shareen Nielsen

Jeg er fra Singapore, taler flydende engelsk, dansk, indonesisk og malaysisk. Jeg har været bosat i Danmark i over 16 år. Jeg har siden jeg var 16 år trænet boksning, taekwon-do og Jiu Jitsu. I 2009 blev jeg er certificeret som Body Combat (kampsport + boksning) instruktør og certificeret til at undervise boksning og kickboxing. I 2013 blev jeg certificeret som Piloxing instruktør og underviser 4 gange om ugen. I 2014 blev jeg en af de første instruktører certificeret som Piloxing Barre instruktør i Danmark, og blev certificeret som Piloxing Knockout instruktør i 2015. I april 2016 blev jeg certificeret fra Piloxing Academy som no. 4 Piloxing Elite Instruktør I Danmark.

 

 

 

 

 

 

Rebecca

Mit navn er Rebecca Vinther. Jeg bor i Hornslet og har Skobox på 15. år. Jeg er gift og har  to søde piger og vi er alle aktive i HIF. Både til gymnastik og håndbold. I min fritid elsker jeg at træne og at undervise. Jeg har undervist siden jeg var 12 år og startede med at undervise i børnegymnastik. Senere startede jeg i Form og Fitness i Århus hvor jeg har undervist i alle former for aerobic hold og spinninghold. Jeg har de sidste mange år undervist i HIF hvor jeg har haft step, spinning, pump, zumba og meget andet. Jeg elsker at undervise i min lokale by. Håber vi ses.

 

 

 

 

 

Christina VintherJeg hedder Christina Vinther. Til daglig arbejder jeg som Pædagog i en integreret institution. Min store fritidsinteresse er gymnastik. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var barn. Jeg tog DGI’s- gymnastikinstruktør uddannelse som ung, og har siden været på flere kurser. Jeg har gennem mange år undervist i gymnastik, aerobic, step og styrketræning. Jeg har undervist både børne – og voksenhold.

Jeg underviser nu voksenhold i “Stram op”. Her starter vi med at varme op på steppen i ca. 20 minutter med enkelte trin. Alle kan være med. Derefter er der styrketræning med elastikker, håndvægte og bolde. Her får vi trænet hele kroppen igennem. Men med særlig fokus på mave, balder og lår. Alle er velkomne til at få en prøvetime!

 

 

 

 

 

Aase

Jeg hedder Aase Vinther.
Jeg har været instruktør i mange år. Jeg har undervist i holdtræning, både børne- og voksenhold.
Jeg har undervist i forskellige former for gymnastik, eksempelvis motionshold for både m/k.
Min uddannelse er gennem DGI og på lærerseminariet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HIF MOTION

HIF Motion i samarbejde med Hornslet Hallen. Vi udvikler områdets bedste motionstilbud for alle borgere i Hornslet og omegn. Abonnementer med fri træning i center og holdtræning. Vi arbejder sammen for sammenhold og for bredden. Vi er for alle i Hornslet og omegn.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar