Et samarbejde mellem Hornslet Idrætsforening og Hornslet Hallen

Instruktører Holdtræning

INSTRUKTØR: FITNESS – BOX

Jeg hedder Brian og jeg har boet i Hornslet siden marts 2009. Jeg er gift med Janni og sammen har vi to børn. Vi er alle aktive i Hornslet IF.
Efter en lang fodboldkarriere, der startede i Lystrup IF og sluttede med 5 gode år på 1. holdet i Hornslet IF, synes jeg det var på tide at prøve noget andet.
Da jeg er en forenings mand, var det oplagt at starte i HIF Motion sammen med fruen. Her nyder vi at træne i fitness-centeret.
Jeg er instruktør på fitness-box, hvor vi gir den max gas og vi har det fedt på holdet. Jeg lover sved på panden og styrke til alle muskler i kroppen. 

 

 


INSTRUKTØR: PILOXING og CARDIO KICKBOXING

Jeg hedder Shareen Nielsen og er fra Singapore, taler flydende engelsk, dansk, indonesisk og malaysisk. Jeg har boet i Danmark siden 2001 og har trænet boksning, taekwon-do og Jiu Jitsu fra jeg var 16 år.

I 2009 blev jeg er certificeret som Body Combat (kampsport + boksning) instruktør og certificeret til at undervise boksning og kickboxing. I 2013 blev jeg certificeret som Piloxing instruktør og underviser 4 gange om ugen. I 2014 blev jeg en af de første instruktører certificeret som Piloxing Barre instruktør i Danmark, og blev certificeret som Piloxing Knockout instruktør i 2015. I april 2016 blev jeg certificeret fra Piloxing Academy som no. 4 Piloxing Elite Instruktør I Danmark.

 

 


RebeccaINSTRUKTØR: PUMP

Jeg hedder Rebecca Vinther. Jeg bor i Hornslet og har Skobox på 17. år. Jeg er gift og har  to søde piger og vi er alle aktive i Hornslet IF, i gymnastik og håndbold. I min fritid elsker jeg at træne og at undervise. Jeg har undervist siden jeg var 12 år i børnegymnastik. Senere startede jeg i Form og Fitness i Århus hvor jeg har undervist i alle former for aerobic hold og spinninghold. De seneste mange år har jeg undervist i Hornslet IF, i Step, Spinning, Pump, Zumba m.m. Jeg elsker at undervise i min lokale by. Håber vi ses.

 

 


INSTRUKTØR: STEP & STYRKE

Jeg hedder Christina Vinther. Min store fritidsinteresse er gymnastik. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var barn. Jeg tog DGI’s- gymnastikinstruktør uddannelse som ung, og har siden været på flere kurser. Jeg har gennem mange år undervist i gymnastik, aerobic, step og styrketræning. Jeg har undervist både børne – og voksenhold.

Jeg underviser nu voksenhold i “STEP & STYRKE”. Her starter vi med at varme op på steppen i ca. 20 minutter med enkelte trin. Alle kan være med. Derefter er der styrketræning med elastikker, håndvægte og bolde. Her får vi trænet hele kroppen igennem. Men med særlig fokus på mave, balder og lår. Alle er velkomne til at få en prøvetime!

 

 


Aase

INSTRUKTØR: BØJ & STRÆK

Jeg hedder Aase Vinther og har været instruktør i mange år. Jeg har undervist i holdtræning, både børne- og voksenhold og i forskellige former for gymnastik, eksempelvis motionshold for både m/k.
Min uddannelse er gennem DGI og på lærerseminariet.

 

 

 

 


INSTRUKTØR: YOGA

Jeg hedder Vibeke og jeg har boet i Hornslet siden 2005 sammen med min mand og 2 børn.

Jeg har dyrket yoga i 3 år og har nu fået mod på at undervise i yoga. Jeg er igang med min uddannesle som Asthanga instruktør og underviser i yoga i HIF Motion. På Yoga holdet er der flere former for yoga, så du får mulighed for at prøve lidt forskelligt. Holdet er for alle, da vi tager udgangspunkt i den enkeltes udfordringer og behov. Så uanset form, styrke og fleksibilitet er yoga helt sikker noget for dig.

 

 

 


INSTRUKTØR: CROSSDANCE & DRUMSTICK BODYTONING

Jeg hedder Charlotte Andersen og er flyttet til Skødstrup i sommer 2018 sammen med mine to børn. Jeg har boet i Nuuk i mere end 20 år, og synes HIF Motion inspirerede mig til at blive integreret i lokalsamfundet og selvfølgelig dyrke min passion for Crossdance. Jeg har været aktiv inden for håndbold, svømning, gymnastik og forskellige danseformer. I 2016 blev jeg certificeret Crossdance basis instruktør og har haft holdundervisning hos Fitnesscenter i Nuuk.

Alle kan være med (fra 16 år), vi får sved på panden og rytme i kroppen.

 

 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

HIF MOTION

HIF Motion i samarbejde med Hornslet Hallen. Vi udvikler områdets bedste motionstilbud for alle borgere i Hornslet og omegn. Abonnementer med fri træning i center og holdtræning. Vi arbejder sammen for sammenhold og for bredden. Vi er for alle i Hornslet og omegn.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar