Et samarbejde mellem Hornslet Idrætsforening og Hornslet Hallen

Instruktører Indoor cycling

Mit navn er Rune Kure.
Jeg tog DGI Indoor Cycling instruktøruddannelse i 2014, og har været instruktør i nu 3 sæsoner.
Indoor Cycling er en sjov og inspirerende motionsform, for dig som vil forbedre din udholdenhed og øge din forbrænding.
Der køres i forskellige intervaller, hvor du står, sidder, accelererer, træder tungt, træder let. Der køres ud fra DGI´s intensitetsskala, jeg guider.
Det bærende element i timen, ud over instruktøren, er musikken. Min musik er en god blanding med vægt på melodiøs pop og rock med god bund.
Jeg synes det er fedt at give den gas og få sved på panden.
ALLE kan være med – jeg håber vi ses.

 

 

 

Per

Mit navn er Per Olsen. Jeg bor i Hornslet med mine 2 drenge Sebastian og Tobias samt min hustru Bettina – alle aktive i HIF og på golfbanen. Jeg er uddannet Fysioterapeut og arbejder til dagligt på en klinik i CityVest, hvor jeg udover almindelig behandling også har holdtræning. I min fritid kan jeg lide at spille golf, træne og at undervise. Jeg har undervist i Spinning siden 2003 i Løgten. Jeg har de senere år taget ekstra uddannelse i undervisning i spinning med brug af Watt og Puls. Jeg vil i første omgang være at finde på holdplanen på Indoor Cykling fredag 16.30-17.15, hvor jeg glæder mig til at præsentere en effektiv træning med brug af Watt træning . Håber vi ses.

 

 

 

 

Bettina

Mit navn er Bettina Damm. Jeg bor i Hornslet med mine 2 drenge Sebastian og Tobias samt min mand Per – alle aktive i HIF og på golfbanen. I min fritid elsker jeg at træne og at undervise. Jeg har undervist siden 1994, hvor jeg startede med step og aerobic og bodytoning i Skejby, mens jeg læste økonomi på universitetet. Senere startede jeg i Form og Fitness i Århus, hvor jeg lærte Rebecca at kende, og hvor jeg ligesom Rebecca har undervist i alle former for aerobic hold og spinninghold. Jeg har de sidste mange år undervist i Løgten og tidligere også i HIF. Jeg har de senere år taget ekstra uddannelse i undervisning i spinning med brug af Watt og Puls. Jeg  glæder mig til at præsentere en effektiv træning med brug af Watt træning . Håber vi ses.

 

 

 

jesper

Mit navn er Jesper Jacobsen.
Jeg bor i Hornslet, er gift med Rebecca. Sammen har vi to piger, Mathilde og Josefine.
Vi er alle 4 aktive i HIF´s afdelinger.
Jeg har altid styrketrænet, løbet og cyklet meget.
Jeg har undervist i spinning i 2 år.
Jeg er instruktør for HCM holdet, det er en hård time, hvor alle er velkommen. Jeg håber vi ses.

HIF MOTION

HIF Motion i samarbejde med Hornslet Hallen. Vi udvikler områdets bedste motionstilbud for alle borgere i Hornslet og omegn. Abonnementer med fri træning i center og holdtræning. Vi arbejder sammen for sammenhold og for bredden. Vi er for alle i Hornslet og omegn.

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar