En forening i Hornslet IF

Tilmelding og kontingentbetaling

Tilmelding til sæson 2017-18 er nu åben.

Hornslet IF’s afdelinger er blevet indbudt til tættere samarbejde med motionscenteret under Hornslet IF.
Det betyder, at vi får mulighed for at supplere ungdomstrænernes opvarmningsøvelser og fysiske træning med ekspertbistand fra motionscenteret.
Bestyrelsen og trænerne har endnu ikke taget konkret stilling til, hvordan dette tilbud skal indarbejdes, men vi håber at finde en model, som kan sætte fokus på relevante skadesforebyggende øvelser afhængig af spillernes alder og fysiske form – og dermed vil vi forhåbentlig se færre skader blandt børne- og ungdomsspillerne.

Som bekendt, er stort set intet i denne verden gratis, og ovenstående nye tiltag belaster – sammen med generelt stigende udgifter til holdgebyrer, dommere etc. – håndboldafdelingens kasse i den kommende sæson. Derfor er kontingenterne steget lidt for udvalgte hold.

Klik på det ønskede hold nedenfor. Kontroller oplysningerne i boksen til højre og klik Tilmeld.

Herefter kommer selve tilmeldingssiden frem i et nyt vindue.

NB: Hvis du har været tilmeldt hold i Hornslet IF siden 1/7-2013 (fx. håndbold, fodbold eller svømning i sidste sæson), er det meget vigtigt at du ikke opretter dig som nyt medlem, men bruger samme email eller mobilnr som tidligere.

Din adgangskode kan ses i kvitteringsmailen fra din sidste tilmelding – en ny kan fremsendes ved klik på “Glemt adgangskode”.

Hvis du ikke kan huske den email-adresse eller det mobilnr du anvendte sidste sæson, kan du henvende dig til kassereren.Hornslet IF håndbold

Hornslet IF - håndbold er en klub drevet af frivillige trænere og ledere. Vi sigter altid efter at give den enkelte spiller optimale vilkår for træning, udvikling og kammeratskab. "Gennem bredden skaber vi eliten"