En forening i Hornslet IF

Sponsor 2017-18

Hornslets håndbolddamer behøver sponsorater – også fra private.JegStøtter

Med damehold i 2. division og Jyllandsserien er håndboldafdelingens økonomi kommet under yderligere pres – det koster ganske enkelt flere penge at spille på et højere niveau – bl.a. stiger turneringsgebyr, dommerpulje og rejseomkostninger.

I Lokalavisen (25/4) udtalte træner Max Christensen bl.a. at ”De fleste af spillerne på holdet er piger, som har spillet ungdomshåndbold i klubben. Og holdets succes smitter af helt ned i ungdomsrækkerne. Det motiverer virkelig de unge spillere, at de kan se, at seniorholdet klarer sig godt”.

Det er derfor i hele håndboldafdelingens interesse, at der er ro omkring økonomien, så der kan være maksimalt fokus på det sportslige.

For at få de nødvendig penge i kassen har bestyrelsen derfor nedsat et sponsorudvalg, der arbejder med et nyt sponsorkoncept, under ledelse af formand Henrik Frederiksen.

Henrik udtaler, at håndboldafdelingen er utroligt glade for den støtte, denne sæsons sponsorer har ydet, og vi håber selvfølgelig at vores trofaste sponsorer er klar til endnu en sæson.

Vi håber, at byens øvrige erhvervsdrivende vil overveje at bakke op om holdet i næste sæson, hvor sponsoraftaler findes i fem prisniveauer fra kr. 1.500 og op til kr. 15.000 (– og vi tager selvfølgelig rigtig gerne en snak om større beløb).

Derudover vil vi gerne appellere om støtte fra (håndbold-)interesserede privatpersoner, der kan sponsere kr. 500 eller kr. 1000 – se nedenfor.

Sponsorudvalget

Henrik Frederiksen, 40785490

 

Sponsorkoncept 20170817

Erhvervsponsorater – Kontakt Henrik Frederiksen, så fremsendes faktura på ønsket sponsorat.

Privatsponsorater – Tilmelding nedenfor eller kom i Hallen til en 2.divisions hjemmekamp :-)

Klik på det ønskede sponsorat ovenfor. Kontroller oplysningerne i boksen til højre og klik Tilmeld.

Herefter kommer selve tilmeldingssiden frem i et nyt vindue.

NB: Hvis du har været tilmeldt hold i Hornslet IF siden 1/7-2013 (fx. håndbold, fodbold eller svømning i sidste sæson), er det meget vigtigt at du ikke opretter dig som nyt medlem, men bruger samme email eller mobilnr som tidligere.

Din adgangskode kan ses i kvitteringsmailen fra din sidste tilmelding – en ny kan fremsendes ved klik på “Glemt adgangskode”.

Hvis du ikke kan huske den email-adresse eller det mobilnr du anvendte sidste sæson, kan du henvende dig til kassereren.

Hornslet IF håndbold

Hornslet IF - håndbold er en klub drevet af frivillige trænere og ledere. Vi sigter altid efter at give den enkelte spiller optimale vilkår for træning, udvikling og kammeratskab. "Gennem bredden skaber vi eliten"